یزد فردا: لحظاتی پیش ، در جلسه ی هیات امنای دانشگاه آزاد که در دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد ، فرهاد دانشجو از سمت خود برکنار شد.

بنا به گزارش دریافتی ؛ دکتر حمید میرزاده به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد تعیین شد.

شنیده های حکایت از آن دارد که آرای موافقان برکناری دانشجو 6 به 2 (مخالف) بوده است.

همچنین یاسر هاشمی رییس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد در گفت و گو با «انتخاب» ، اعلام کرد: با اکثریت آرای اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد، حمیدمیرزاده به عنوان رییس جدید دانشگاه انتخاب شد که به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه این جلسه در فضایی دوستانه برگزار شد، گفت: از فرهاد دانشجو به خاطر خدماتی که در دانشگاه آزاد داشت نیز تقدیر کرد.



میرزاده کیست؟

سرپرست جدید دانشگاه آزاد در زندگینامه خود نوشته است: « من - حميد ميرزاده - در سال 1329 در سيرجان به دنيا آمدم.  تا اخذ  دیپلم ریاضی در سیرجان تحصیل کردم و پس از آن دردوره کارشناسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد درسال 1352 فارغ التحصیل شدم و پس ازانجام خدمت سربازی در سال 1354 به عنوان دبیر شیمی در دبیرستان های سیرجان مشغول به کار شدم.

 در سال 1355 برای ادامه تحصیلات به تهران آمدم ودر پلی تکنیک تهران برای دوره کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر پذیرفته و در سال 1357 با معدل(20=A)  فارغ التحصیل شدم  و از فروردین 1358 بعنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید باهنر کرمان استخدام شدم. در سال 1373 موفق به دريافت درجه دکترا در همين رشته از دانشگاه نيوساوت ويلز استراليا (UNSW) شدم.

 متاهل ام  و فرزندانم بحمدالله در سطوح دکتری ،کارشناسی ارشد، و کارشناسی تحصیل کرده یا مشغول تحصیل هستند.  خوشحالم که بیش از   35سال از عمرم را در خدمت به  انقلاب بوده و در3 دولت بعد از انقلاب اسلامی ( دولت شهید رجائی ، دولت مهندس موسوی و دولت آقای هاشمی رفسنجانی) در امور اجرایی و خدمت به مردم  مسئولیت داشته ام  و همواره ارجاعات مقام معظم رهبری را که مربوط به امور اجرائی می شد چه در دوران ریاست جمهوری ایشان و چه بعد از آن با افتخار انجام داده ام.

از سال 1359 تا سال 1376 درسمت های فرماندار سیرجان ، استاندار کرمان ،معاون نخست وزیر،  معاون اجرایی  رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان برنامه و بودجه مشغول فعالیت بوده ام. اما همزمان با کار های اجرایی به امر تدریس و تحقیق در دانشگاه  و مراکز تحقیقاتی نیز می پرداختم. به اذعان دوستانم از معدود مديران ارشد کشور بوده ام که با وجود كارهاي سخت وسنگين،كه يكي از آنها بازسازي مناطق جنگ زده و مسئوليت ستاد بسيج اقتصادي كشور بود، هيچ‌گاه كسوت دانشگاهي خود و دانشگاه را ترك نكرده و به شهادت همه دانشگاهيان در سمت‌هاي مختلفي كه داشته ام چه در سمت استاندار یا معاون اجرايي نخست وزير و چه در سمت معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور با تمام وجود و از سرعلاقه به امر توسعه علمي وفناوري كشور حمايت و پشتيباني عملي كرده ام.

در سال 1364 براساس پيشنهاد من که معاونت اجرايي نخست وزير وقت را بر عهده داشتم و با موافقت نخست وزير وقت در خصوص لزوم رشد صنايع وابسته به نفت از جمله توليد مواد پتروشيميايي و مصنوعات پليمری با شرکت سياست‌گذاران و دست‌اندرکاران اجرايي، تحقيقاتي و آموزشي کشور کميسيون هماهنگي علوم و تکنولوژي مواد پتروشيميايي و صنايع پليمري تشکيل و مسئوليت ايجاد هماهنگي براي پيش‌برد اين امر به عهده ام گذاشته شد.

با پيشنهاد کميسيون مزبور و تصويب شورای گسترش آموزش عالي، مرکز تحقيقات و توسعه علوم و تکنولوژي مواد پليمري و پتروشيميايي در سال 1365 تاسيس شد که با استقرار در بنای اصلي و توسعه آن در اثر تلاش‌ها و حمايت‌هاي مستمر اینجانب  پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران نام گرفت كه هم اكنون يكي از پژوهشگاه‌هاي برتر كشور وبي‌نظير در منطقه وكم نظير در جهان است.

با توجه به نقش مؤثر سازمان برنامه و بودجه، تاسيس معاونت پژوهشي، آموزشي و فرهنگي، كه تا سال 1374 درتشكيلات اين سازمان وجود نداشت، از اقدام‌هاي بنيادي و مهم اینجانب بود كه موجب افزايش شديد بودجه دانشگاه‌ها ومراكز پژوهشي شد مبناي خوبي براي سال‌هاي بعدي گرديد.

تدوين برنامه"ايران 1400"، برنامه" اقتصاد بدون نفت" و طرح"فقر زدايي" و سرشماری سال 1375  از ديگر اقدامات مهم بنده  در دوران تصدي سازمان  برنامه وبودجه بود.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا